TEGELS
Tegelland biedt een ruim assortiment keramische vloertegels, wandtegels, en mozaïeken.
tegels
NATUURSTEEN
Natuursteen is de verzamelnaam voor de diverse steensoorten die worden gewonnen in groeves in alle delen van de wereld. Het bijzondere van natuursteen is, dat het altijd een uniek materiaal is, letterlijk een deel van de aarde, en dus altijd anders.
natuursteen
TERRAZZO
Tegelland verkoopt cement gebonden terrazzo tegels van de Italiaanse fabrikanten Agglotech en Agglo Baghin (Ecostone), en hars gebonden terrazzo tegels van Quarella.
terrazzo

titelblokje  Uitgelicht

Tegelland in Nieuwegein heeft een grote collectie terrazzotegels in het assortiment. Terrazzotegels zijn leverbaar in vele kleurschakeringen en worden van natuurlijke grondstoffen gefabriceerd in Italië. Er zijn diverse oppervlaktebewerkingen mogelijk (zoals gezoet of geborsteld), en de tegels worden geproduceerd in diverse maatvoeringen (30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 60 x 60 cm, en 80 x 80 cm, maar ook langwerpig zoals 30 x 60 cm) en diktes. Ook het produceren van plinten, traptreden, vensterbanken, en overig maatwerk (alsmede platen) behoort tot de mogelijkheden. In geval van grotere projecten is het zelfs mogelijk om uw eigen unieke kleur samen te stellen! Een prachtig en tijdloos product, dat tegenwoordig weer volop in de belangstelling staat! Heeft u interesse in granitotegels, kom dan naar onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

titelblokje  Adres

Tegelland – Prof BV
De Liesbosch 8c (Google maps)
3439 LC Nieuwegein
030 - 307 4350

Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

Privacy verklaring

titelblokje  Openingstijden

De showroom is enkel op afspraak geopend. Voor info en afspraken kan men contact opnemen met info@tegelland.nl

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

titelblokje  Social-media

Volg ons op social media!