Voor een sfeer impressie kunt u onze Pinterest pagina raadplegen. Meer >>

titelblokje Wij voeren o.a. de volgende mozaïekfabrikanten:

 • - Trend
 • - Aqua Color
 • - Vitrex
 • - Linea Italia/Arvex
 • - Casa Dolce Casa
 • - Casamood
 • - Vital
 • titelblokje Keramisch mozaïek is gemaakt van wand- of vloertegels en is vaak passend bij een bepaalde tegel. Tegenwoordig wordt van veel vloer- of wandtegels ook een mozaïek geproduceerd, waardoor de toepassingsmogelijkheden van de tegel worden vergroot. Het mozaïek kan een tegelvloer of -wand niet alleen verfraaien, maar kan tevens nuttig zijn in bijvoorbeeld een inloopdouche, waarbij het kleinere formaat gemakkelijker op afschot kan worden geplaatst naar het doucheputje, en/of waardoor tevens een hogere antslipwaarde wordt bereikt.

  titelblokje Natuursteen mozaïek Zoals er mozaïek gezaagd wordt van wand- en vloertegels, wordt tevens mozaïek gemaakt van natuursteen. Daarbij lijken de mogelijkheden en toepassingen eindeloos, tevens in combinatie met bijvoorbeeld glas, metaal of hout.

  titelblokje Glasmozaïek is leverbaar in vele kleurstellingen (vaak felle kleuren), combinaties en maatvoeringen. Het wordt vaak als decoratie toegepast in het wandtegelwerk, maar glasmozaïek kan ook prima op de vloer geplaatst worden als de ruimtes niet te zwaar of intensief belast worden. Onze collectie glasmozaïek varieert van simpele kleurstellingen tot prachtige decoraties en voorstellingen, zelfs in combinatie met bladgoud!

  titelblokje  Adres

  Tegelland – Prof BV
  De Liesbosch 8c (Google maps)
  3439 LC Nieuwegein
  030 - 307 4350

  Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

  Privacy verklaring

  titelblokje  Openingstijden

  De showroom is enkel op afspraak geopend. Voor info en afspraken kan men contact opnemen met info@tegelland.nl

  Maandag gesloten
  Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
  Woensdag 10.00 - 17.30 uur
  Donderdag 10.00 - 17.30 uur
  Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  Zondag gesloten

  titelblokje  Social-media

  Volg ons op social media!