titelblokje  Projecten

Tegelland – prof B.V. is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van keramische vloer- en wandtegels en natuursteen t.b.v. met name retailorganisaties. Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van tegels en natuursteen, onze goede contacten met fabrikanten en agenten in de branche, alsmede onze kennis van de producten die we leveren en verwerken, zijn we in de loop der tijd uitgegroeid tot een volwaardige partner voor architecten, aannemers, en interieurbouwers.

In samenspraak met de architect of opdrachtgever wordt het juiste product gezocht en gekozen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het esthetisch aspect, doch tevens naar de karakteristieken van het materiaal, de slijtvastheid, de eventueel benodigde antislip waarde, en niet te vergeten het onderhoudsgemak. Naast rechtstreekse import behoort het laten produceren van een product op maat tevens tot de mogelijkheden, afhankelijk van het benodigde aantal m2.

Nadat de definitieve keuze is gemaakt, kan Tegelland – prof B.V. tevens de verwerking en installatie van de materialen voor uw organisatie verzorgen, van kleinere tot grootschalige tegelwerken. Vanzelfsprekend staat kwaliteit daarbij centraal, en geschiedt het geheel onder projectgarantie.

Wij hebben reeds onze diensten mogen aanbieden aan diverse retailers en organisaties, zoals Only for Men, Anne & Max, Cassis, Paprika, Amazing Oriental, Vodafone, Miss Etam, Promiss, Blokker, etc.

U bent van harte welkom in onze showroom in Nieuwegein om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

titelblokje  Adres

Tegelland – Prof BV
De Liesbosch 8c (Google maps)
3439 LC Nieuwegein
030 - 307 4350

Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

Privacy verklaring

titelblokje  Openingstijden

De showroom is enkel op afspraak geopend. Voor info en afspraken kan men contact opnemen met info@tegelland.nl

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

titelblokje  Social-media

Volg ons op social media!