titelblokje 5. Vloerverwarming geeft ruimte Indien u vloerverwarming als hoofdverwarming plaatst, kunnen storende radiatoren of andere verwarmingselementen en in de weg zittende CV-leidingen achterwege blijven.

titelblokje 4. Vloerverwarming geeft een relatief hogere luchtvochtigheid dan andere verwarmingsystemen

titelblokje 2.Vloerverwarming levert een besparing van energie op Omdat er sprake is van gelijkmatige warmte, ligt de optimale behaaglijkheidtemperatuur bij vloerverwarming 1-2 graden Celsius lager dan bij andere verwarmingsystemen, wat een besparing van energie oplevert. Eén graad Celsius lagere ruimtetemperatuur vermindert het energieverbruik al met 5-6%!

titelblokje 3. Vloerverwarming is hygiënisch Bij vloerverwarming is sprake van een zeer geringe luchtbeweging, waardoor minder stofdeeltjes in de te verwarmen ruimtes circuleren. Het is dus een zeer hygiënische manier van verwarmen.

titelblokje 1.Vloerverwarming geeft de meest gelijkmatige warmte Bij verwarmingsystemen met radiatoren of convectoren stijgt de warmte naar het plafond en blijft de vloer koud. Bij vloerverwarming wordt het gehele vloeroppervlak gelijkmatig verwarmd, dat vervolgens stralingswarmte afgeeft aan de lucht. Het grootste rendement ligt tot ongeveer 1,5 meter hoogte, daarboven koelt de lucht af.

titelblokje  Adres

Tegelland – Prof BV
De Liesbosch 8c (Google maps)
3439 LC Nieuwegein
030 - 307 4350

Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

Privacy verklaring

titelblokje  Openingstijden

De showroom is enkel op afspraak geopend. Voor info en afspraken kan men contact opnemen met info@tegelland.nl

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

titelblokje  Social-media

Volg ons op social media!