titelblokje Wandverwarming Vloerverwarming kan tevens in de wand aangebracht (gefreesd) worden, zowel in de wand als via een droogbouwsysteem. Het te verwarmen oppervlak wordt hiermee sterk vergroot, waardoor nog meer warmte in de ruimte gebracht kan worden. Vooral in kleine ruimtes (zoals de badkamer), waar een relatief klein vloeroppervlak een ruimte moet verwarmen, is dit een voordeel, omdat de capaciteit sterk wordt vergroot. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Onze vaste partner op het gebied van conventionele vloerverwarming is Vloerverwarming Nederland in Doorwerth (www.vloerverwarmingnederland.nl). Een snelle en flexibele service, in combinatie met een goede prijsstelling en uitgebreide garantievoorwaarden, maken dit bedrijf tot een perfecte partner voor ons en voor u!

Echter, ook elektrische vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden!

titelblokje Badkamerverdeler Speciaal voor kleine ruimtes wordt gewerkt met zgn. badkamerverdelers. Deze kunnen onder een reeds aanwezige designradiator worden geplaatst, en leiden het water dat vanuit de radiator komt, door de slangen in de vloer, zonder dat daarbij een pomp noodzakelijk is. De capaciteit van de badkamervloerverwarming wordt in dit geval bepaald door uw verwarmingsketel en de pomp hiervan. Als richtlijn moet niet meer dan 40 meter lengte slangen aangesloten worden, wat betekent dat dit systeem ideaal is voor ruimtes tot 5-6 m2. Als het om grotere ruimtes gaat, is een normale vloerverwarminspomp c.q. verdeler aan te raden. Badkamerverdelers zijn in mindere mate geschikt bij stadsverwarming.

titelblokje  Adres

De Liesbosch 4e (Google maps)
3439 LB Nieuwegein
030 - 662 6841
info@tegelland.nl

Gevestigd tegenover Tango/Anac en Praxis Nieuwegein

Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

Privacy verklaring

titelblokje  Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

titelblokje  Social-media

Volg ons op social media!