titelblokje Frezen Is er sprake van een bestaand pand, of kan een pand niet casco opgeleverd worden, dan is vaak al een cementdekvloer of afwerkvloer aanwezig. In dat geval kunnen sleuven gefreesd worden in de afwerkvloer, waarin de vloerverwarmingslangen geplaatst worden. Dit frezen gebeurt volgens een unieke procedure, waarbij nagenoeg geen stof vrij komt! De vloerverwarmingslangen liggen in "slakkenhuispatroon" voor een optimale warmteverdeling, en liggen tevens direkt onder de tegel- of natuursteenvloer, waardoor ze hun warmte rechtstreeks aan het materiaal erboven afgeven.

Het voordeel hiervan is, dat de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Het geheel is dus comfortabeler en efficiënter in gebruik. Dit brengt weer een besparing in energieverbruik met zich mee.

Een nadeel ten opzichte van beugelen kan zijn, dat indien de ondervloer van uw woning slecht geïsoleerd is, u enigszins rendementsverlies kunt hebben, of dat er sprake kan zijn van optrekkende kou van onderuit. Het isoleren van de kruipruimte kan een makkelijke oplossing zijn om dit euvel te verhelpen.

titelblokje  Adres

Tegelland – Prof BV
De Liesbosch 8c (Google maps)
3439 LC Nieuwegein
030 - 307 4350

Algemene leg- en leveringsvoorwaarden

Privacy verklaring

titelblokje  Openingstijden

De showroom is enkel op afspraak geopend. Voor info en afspraken kan men contact opnemen met info@tegelland.nl

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

titelblokje  Social-media

Volg ons op social media!